Sorry tak dapat nak tepek link cloud backup tu direct dalam FB AutoPM. Link kena block FB. So aku terpaksa tepek kat minisite jer.

Klik sini – Cloud Backup

Kalo korang orang ada modal lebih dan memang perlukan space lagi besar, aku rekmen korang grab peluang lifetime ni – 3TB Cloud Backup

Kalo tak keberatan korang tolonglah share benda bagus ni okay? Tapi jangan share link minisite ni pulak. Korang share post FB aku tadi.