105 Templates Headline Padu Hafiz Mansor

KENAPA PERLU BELAJAR MENULIS HEADLINE?
Ini jawapan pendeknya. 8 daripada 10 orang akan baca headline dulu. Hanya 2 orang akan baca copywriting sampai habis.

Macam tu lah pentingnya headline dalam apa-apa penulisan sekalipun. Kalau awal-awal dah tak berapa menarik, sia-sia je tulis copywriting panjang lebar.
TAK PENING KEPALA DAN BUANG MASA.
Pilih saje template, ubah suai dengan produk kita next siap untuk digunakan.

Serius ebook 105 Template Headline Hafiz Mansor ni terlajak padu! Fungsi utama headline adalah untuk TARIK PERHATIAN prospek kita.

Tak caya? Cer tengok semua situasi di bawah yang memang perlukan headline padu...

Nak menjual perlu headline padu.

Nak promote produk affilliate juga perlu headline padu.

Nak buat tajuk artikel juga perlu headline padu.

Nak promote bisnes offline sekalipun juga perlukan headline untuk banner dan bunting yang padu.

Haa...korang nak update Facebook pun perlu headline padu gais.
BONUS SPECIAL
Untuk jadikan 105 Template Headline Padu ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi 1 Bonus Special.
Selain dari pada kekuatan HEADLINE ada satu lagi elemen penting dalam COPYWRITING, iaitu CALL TO ACTION atau CTA!

Tanpa CTA, copywriting anda untuk menjual adalah satu sia-sia sahaja kerana Pembaca hanya membaca dan tak tahu untuk bertindak selepas sudah baca. Serius rugi!

Jadi, ini adalah BONUS GILER untuk anda. Mula-mula rasa nak jual, tapi baik saya hadiahkan saja kepada anda sebab saya pasti anda sangat memerlukan CALL TO ACTION ini.
>