Anda Suka Lompat-lompat Drophsip?

Aku Katak Puru Dropship?

 

Pernah buat dropship ke? Aku sendiri dah tak tau berapa kali asyik duk try and error lagi. Rasanya dah dekat 4 tahun juga aku mula start jual dropship ni.

 

Start promote buku budak-budak. Pastu ubat kuat (payah Derr nak lepas FB Ads). Next aku try jual supplement Abe Sado. Semua yang aku jual tu ada demand. Cuma aku jer jenis mudah terpengaruh dengan iklan ‘mencari agent drophsip’. Sampai sekarang pun masih jadi katak puru. Lompat sana-sini. Keh keh…

 

Sejujurnya, aku sendiri masih blur macam mana ada orang mampu buat sales dropship cecah ratus ribu sebulan.

 

 

Berminat nak dapatkan pelbagai Freebies PREMIUM daripada kami?

SUBSCRIBE Sekarang. Di bawah ini disenaraikan beberapa freebies yang akan diberikan:

  • Free ebook
  • Webinar percuma
  • Exclusive access to FREE Software
  • And much much more...
powered by moosend