GROUP PREMIUM PENDEKAR LAUT

Group Premium ini adalah group berbayar. Ahli group akan diberikan akses PERCUMA untuk 20 produk digital. Tapi aku berani jamin korang akan dapat lebih daripada 20 produk coz aku sendiri tak ingat berapa jumlah sebenar yang ada. Yang konfem memang lebih 20.

Untuk 25 orang terawal join perlu bagi sumbangan kat aku RM150. Harga akan dinaikkan kepada RM200 untuk next 25 ahli seterusnya.

Berkemungkinan ramai antara korang dah ada sebahagian daripada produk digital tersebut. So korang boleh berikan kat sape-sape pun akses produk yang korang dah ada tu. Just bagi email nanti aku setupkan.

Tak semua 20 produk digital tu nanti adalah yang terkini. Ada dah berumur lebih 3 tahun. So aku tak pasti sama ada masih valid tak dengan kegunaan korang. Itu sebabnya nape awal tadi aku dah inform aku bagi free jer semua. Korang just bayar masa & usaha aku.

Walaupun sesetengah produk tu korang dah ada tapi untuk 25 orang ahli terawal yang join aku akan berikan 2 produk eksklusif ni. Free.

1 - Followers Assistant (Versi terbaru). Korang akan dapat akses percuma untuk 10 akaun Instagram selama 1 tahun. Jangan tanya mana aku dapat okay. FA versi special ni Insyaallah HALAL. Bukan crack app. Harga FA ni sahaja dah lebih RM200 setahun.

2 - X-Funnel PRO juga berharga lebih daripada RM200.

Di bawah ini senarai produk digital lain yang korang akan dapat:

Senarai produk digital akan sentiasa diUpdate. Cuma sekiranya pada masa akan datang ada produk digital terkini yang aku rasa berbaloi untuk aku grab lesen White Label atau Agency, aku akan inform dalam group.

Kalo ada sesetengah produk itu perlu langganan tahunan, mungkin aku akan mintak sedikit sumbangan untuk tampung kosnya. Itu pun ikut keperluan masing-masing. Tak wajib kepada semua ahli group.

Macam mana? Korang dah buat keputusan? 

Ini detail akaun untuk korang buat payment. Korang boleh pilih bank feveret korang. Dah settle payment korang PM direct FB aku sini - Redhuan Hezany

Bank Islam - 03072020779775
CIMB - 76 0672694 6
Public Bank - 4558739618
Maybank - 153029315839 (Norainy Mamat)

Disclaimer:

Jangka hayat sesuatu produk digital di atas aku tak berani nak bagi jaminan kerana kebanyakan produk digital berkaitan Facebook & Instagram sangat sukar nak diramal. Sebagai contoh, sebelum ni aku ada lesen agency untuk Adviser (satu tool pencari FB Ads yang sangat bagus) tapi diarah tutup oleh Facebook.

Tiada REFUND untuk join group ini coz sesetengah produk digital yang akan diberikan akses kat korang tak boleh nak terminate akaunnya. So tidak adil bagi aku kalo offer terma refund.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.