Kepada Affiliate Marketer & Internet Marketer yang struggle nak buat sales...

"Kenapa Sales Funnel Page Sangat Penting Untuk Sebarang Bisnes Online?"

Belum tahu tentang sales funnel page? Anda sedang membaca artikel yang tepat...

SKILL WAJIB INTERNET MARKETER

Saya dan anda setuju bahawa menjadi internet marketer bukan suatu yang mudah. Jika anda fikir berniaga online sebagai affiliate marketer suatu kerja mudah, maka anda telah salah sangka.

Anda pergi seminar bisnes online, mereka akan beritahu anda bahawa menjadi affiliate atau peniaga online adalah suatu perkara yang mudah. Itu bukan hakikat, itu adalah teknik halus untuk push anda pergi seminar mereka.

3 SKILL ASAS YANG PERLU ADA PADA SETIAP MARKETER

Untuk menjadi internet marketer sebenar, anda memerlukan beberapa kemahiran asas. Ketiadaan kemahiran ini akan membuatkan anda agak sukar untuk buat sales yang konsisten.

Skill 1: Bina Landing Page

Kemahiran ini adalah yang paling penting dalam bisnes online.

Anda daftar sebagai ejen affiliate satu produk, perkara pertama anda perlu lakukan ialah hasilkan landing page yang ada link anda sendiri.

Landing page ni anda perlu huraikan apa yang anda faham mengenai produk. Anda perlu yakinkan prospek anda apabila mereka masuk ke landing page.

So, tak perlu lagi tulis iklan di facebook kemudian nak kena reply setiap orang mengenai produk affiliate anda.

Skill 2: Bina Squeeze Page Untuk Kumpul Leads

Secara purata setiap IM yang berjaya akan melakukan kempen kumpul lead sebulan sekali untuk kembangkan database.

Bulan ni bagi ebook, bulan depan bagi panduan, bulan sekali lagi case study. Semuanya adalah untuk kumpul lead.

Jika setiap bulan nak buat squeeze page, anda perlukan kemahiran untuk hasilkan squeeze page yang convert & disiapkan dalam masa yang singkat.

Skill 3: Bina Bonus Page

Ejen affiliate dengan bonus adalah ejen yang bijak kerana anda sudah mempunyai USP sendiri.

Ejen produk ada 100 orang, jika anda ada beri bonus, maka anda akan ada lebih banyak peluang untuk orang beli.

Sebab tu anda perlu ada kemahiran buat bonus page dengan pantas. Anda nampak je produk nak keluar, terus cari bonus yang sesuai dan buat page.

Nanti bila nak menjual, anda hanya perlu berikan link bonus anda sahaja.

MASALAH KEBANYAKAN ORANG YANG BARU NAK BERMULA

Masalah Anda Ialah Anda Tidak Ada Semua Tu.

Anda tidak tahu nak buat landing page.

Anda tidak tahu buat squeeze page.

Anda tidak tahu buat semuanya.

YOU ARE NOTHING!

Jika anda fikir dengan mengiklankan link affiliate anda di merata-rata tempat akan membuatkan orang membeli, maka anda silap!

Lihat sahaja pemenang cabaran affiliate yang berjaya buat sales, rata-rata mereka menguasi semua kemahiran ini. Setiap kali cabaran mula, mereka akan terus hasilkan:

Landing Page
Mereka meyakinkan pembeli melalui landing page.

Squeeze Page
Dapatkan lead & prospek baru.

Bonus Page
Mereka menarik perhatian pembeli melalui bonus page.

So Anda pula tarik perhatian prospek guna apa?

NOTHING!

Itu adalah masalah terbesar anda dan antara salah satu punca sebenar anda tidak berjaya buat sales dalam bisnes online.

Mau tak Tuan Puan sekiranya saya kongsikan dengan Tuan Puan satu panduan video menghasilkan Sales Funnel Page dengan pantas dan mudah?

Tak perlu beli Page Builder yang mahal-mahal. Tak perlu secanggih DIVI.

Semuanya PERCUMA.

Plugin, theme & builder yang dicadangkan dalam panduan ini adalah PERCUMA! Anda tidak perlu keluarkan duit walau satu sen untuk mula buat sales funnel anda (kecuali domain & hosting).

CONTOH SALES FUNNEL PAGE YANGA AKAN ANDA BELAJAR DAN DAPAT DALAM PANDUAN VIDEO TERSEBUT

Anda akan belajar dan berlatih menghasilkan template seperti ini. Apabila sudah mahir dengan Panduan Evolander, anda mampu menghasilkan template sales funnel page sendiri dari kosong.

Page mampu dihasilkan dengan pantas dan lebih profesional. Panduan Evolander mampu menjimatkan wang dan masa anda.

Apa lagi yang anda akan dapat dalam Panduan Video Awesome ini?

  • #1 - Template Sales Funnel Page seperti dalam tutorial
  • #2 - Teknik membina form untuk collect database yang Profesional
  • #3 - Cara mudah integrasikan Autoresponder dengan optin form
  • #4 - Teknik Membina Page dengan cepat

Testimoni Diri Sendiri

Walaupun page yang anda sedang baca sekarang dibuat menggunakan Instabuilder tetapi modal untuk dapatkan builder ini sebenarnya Mahal.

Terkezut saya bila diterangkan dalam EvoLander terdapat tool PERCUMA tetapi sePOWER builder berbayar yang lain.

Sekiranya 3 tahun yang lepas telah ada Panduan Video ini memang saya tak kan bazirkan beratus RM hanya untuk dapatkan InstaBuilder ini.

Dari segi penerangannya pula sangat mudah difahami walaupun anda seorang tak pernah memiliki sebarang website.

Panduan terlajak sesuai untuk rakan-rakan yang baru nak berjinak-jinak dalam internet marketing.

Tetapi saya tidak bermaksud rakan-rakan yang dah lama tak sesuai untuk belajar daripada panduan ini. Dah lama tapi sampai sekarang masih belum jelas dan tak tau cara nak bina Sales Funnel? Anda pun memang saya rekmen sangat-sangat untuk dapatkan panduan ini.

Nak tau lebih lanjut tentang Panduan Video ini?

Copyright © 2017. OnlineReview.Biz

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.